Ludi Saguntini: Càsina

abril 19, 2008 at 1:46 pm (General) (, )

Ahir divendres vam aprofitar la celebració dels Ludi Saguntini per anar a Sagunt i gaudir de la representació de la comèdia plautina Càsina. Encara que el temps no prometia, la veritat és que Zeus ens va acompanyar i va fer que, finalment, disfrutàrem d´un sol encegador. La veritat és que els actors ho van fer força bé, encara que el vent de vegades feia que l´acústica no fóra massa bona, ens van fer gaudir amb la seua actuació i els colps d´efecte (les pates de pollastre difícilment seran oblidades…).

Encara que enguany, per raons que no venen al cas, no hem pogut disfrutar amb els alumnes dels fantàstics tallers de Sagunt,la proposta de fer dels Ludi Saguntini una oferta permanent ens augura uns temps molts feliços als clàssics i als nostres alumnes. Des d´ací volem donar l´enhorabona a tots els que han lluitat per aconseguir-ho i, de pas, aprofitar per a donar-los les gràcies. Els clàssics no podem estar més que d´enhorabona.

Ah, no puc deixar que se m´oblide. Des d´ací vull enviar-los una disculpa a les meues xiques de grec de primer que, finalment, sí que m´havien indultat… Per fer les paus amb elles me les vaig emportar a veure l´exposició sobre Pompeia que ofereix el museu de prehistòria i, val a dir, vam aprendre molt i ho vam passar força bé.


Anuncios

1 comentario

  1. Jose Mª said,

    Esperem que el proper any pugau participar dels diferents tallers que fiquem al vostre abast i a més a més tindrem de nous. Gràcies per la vostra assistència i fisn als proprers Ludi Saguntini.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: